fbpx

Brzo, usmjereno i inteligentno Dyson Supersonic™ sušilo za kosu

in Ljepota i njega tijela lipanj 14, 2019
DYSON SUPERSONIC SUŠILO ZA KOSU

Dyson Supersonic™

Sušila za kosu mogu biti velika i nespretna za rukovanje, izbacuju zrak visoke temperature što izaziva oštećenje kose i sve to s rizikom da se kosa uplete u mrežicu filtera. Dysonovi inženjeri su odlučili  ponovno razmisliti o sušilu za kosu…

  Pomaže očuvati prirodni sjaj kose

Neka uobičajena sušila za kosu postižu jako visoke temperature, posebno kada se drže blizu glave. To može prilično oštetiti vašu kosu. Dyson Supersonic™ sušilo za kosu ima pametnu kontrolu topline koja pomaže da kosa nije izložena nepotrebno visokoj temperaturi. Temperatura se mjeri 20 puta u sekundi i podaci se šalju u mikroprocesor koji inteligentno kontrolira patentirani dvostruki grijaći element.

Motor

 

Dyson Supersonic™ sušilo za kosu osnaženo je patentiranim Dyson digital motor V9, kojeg je napravio tim od preko 15 inženjera. To je Dysonov najmanji, najlakši i najnapredniji motor.

 

To je do osam puta brže od ostalih motora iz sušila za kosu i pola njihove težine[1]. Osim toga, budući da je Dyson digitalni motor napravljen da bude snažan, ali kompaktan, dovoljno je mali da se može postaviti u ručku, a ne u “glavu” sušila, zato je uređaj tako uravnotežen. Većina uobičajenih sušila za kosu imaju motor smješten u “glavi” uređaja.

 Znanost o kosi

Dyson je uložio preko 50 milijuna funti u razvijanje Dyson Supersonic™ sušila za kosu, uključujući i vrhunski laboratorij posvećen istržuvanju znanosti o kosi. Dysonovi inženjeri proučavali su kosu od korjena do vrha kako bi shvatili kako reagira na stress, kako je održati zdravom i kako je stilizirati.

 

Testiranja na različitim tipovima kose trajala su preko četiri godine. Do današnjeg dana 1010 milja ljudske kose je korišteno u testiranju.

Akustični inženjering

 

Zato što je motor mali i kompaktan mogli su ga smjestiti u dršku i okružiti prigušivačima zvuka kako bi dodatno smanjili buku. Dyson Supersonic™ sušilo za kosu napravljeno je da bude tiše od ostalih sušila, bez kompromisa što se tiče brzine sušenja.

 

DYSON SUPERSONIC SUŠILO ZA KOSU

Brzo i usmjereno

 

Dyson Supersonic™ sušilo za kosu koristi Dysonovu patentiranu Air Multipliertehnologiju. Volumen zraka koji se uvlači u motor povećan je tri puta zbog ove tehnologije stvarajući visokotlačni mlaz zraka velike brzine.

 

 

Uobičajena sušila za kosu ponekad mogu imati slabi protok zraka, što znači da su spori. Drugi mogu imati jaki protok zraka, no ne nužno i kontroliran. Dyson Supersonic™ stvara usmjereni mlaz zraka pod kutem od 20° za kontrolirano, precizno sušenje i stiliziranje.  Omogućava vam da istovremeno osušite i stilizirate kosu. 

 

Postavke i nastavci

 

Dyson Supersonic™sušilo za kosu ima 4 postavke temperature, tri postavke protoka zraka i ispuh hladnog zraka. Dysonovi inženjeri napravili su tri precizna magnetna nastavka kako bi još više kontrolirali protok zraka i tako postigli različite stilove.  

 

Nastavci ostaju hladni na dodir. Koristeći Heat Shield tehnologiju vrući zrak se zadržava u “sendviču” hladnog zraka tako da površina nastavaka ostane hladna.

 

Zato jer su magnetni, svaki nastavak (mlaznica) jednostavno je staviti i skinuti.

 

 

Nekoliko je postavki uključujući i puhanje hladnog zraka za učvrščivanje frizure. 

DYSON SUPERSONIC

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

    Cart